Lista alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI CONSILIULUI  din 20 martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
1) Cereale care contin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate
2) Crustacee și produse derivate
3) Ouă și produse derivate
4) Pește și produse derivate
5) Arahide și produse derivate
6) Soia și produse derivate
7) Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)
8) Fructe cu coajă, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia
9) Telina și produse derivate
10) Muștar și produse derivate
11) Seminţe de susan și produse derivate
12) Dioxid de sulf și sulfiţi in concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate in SO2
13) Lupin și produse derivate
14) Moluște și produse derivate

Orar livări

Luni ,marti,miercuri,joi,vineri: 11:00 - 22:00
Sambata,duminica: 13:00 - 22:00

LISTA ALERGENI