Our story

Povestea noastra

Povestea Raio Pizza a pornit ca o idee frumoasă, o viziune în care o pizzerie devine un mediu primitor și cald, în care pizza prinde viață și devine o mâncare sănătoasă, iar ingredientele de calitate sunt o revelație pentru fiecare persoană ce comandă de la noi.

Suntem o pizzerie de familie, lucrăm și ne bucurăm împreună, în timp ce încercăm să promovăm un mediu de viață cât mai sănătos și ecologic prietenos (eco - friendly) . Suntem curioși de nou și deschiși la idei originale și variate, de aceea avem nenumărate sortimente de pizza vegetariene și cu carne, pentru toate gusturile. Pentru că folosim ingrediente italiene de top, ne concentrăm să promovăm și să te inspirăm cu rețete speciale din anumite regiuni ale Italiei, precum și cu specialități create aici, la Raio Pizza.

Avem grijă ca aluatul pe care îl facem să fie maturat cel puțin 24 de ore, pentru a avea parte de cea mai gustoasă pizza, făcută cu dragoste și pricepere de către pizzarii noștri dedicați, într-un cuptor electric de ultima generație. Livrăm acasă rapid și eficient cu o mașină electrică, prietenă a Naturii ☺, care îți aduce pizza fierbinte și delicioasă.

Iar ca să ai parte de experiența Raio completă și să vezi cum ți se coace pizza în cuptor, te așteptăm la noi, pe strada Lunii 8, unde ne poți cunoaște și ne poți pune orice întrebare legată de cea mai bună pizza din oraș!

Vino să ne cunoaștem!

cover

Acum suntem închiși

Te așteptăm din nou la noi
în zilele de:

Miercuri - Joi : 11:00 - 21:00

Vineri : 11:00 - 21:30

Sâmbătă - Duminică : 13:00 - 21:30

Până atunci inspiră-te pentru
comanda de mâine!